tag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post3780636369969174065..comments2024-03-20T12:40:51.531+01:00Comments on Вкусни моменти: "Banquette de veau" или телешко рагу със светъл сос по френскиDragohttp://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-79561298105107480512018-03-28T23:24:12.496+02:002018-03-28T23:24:12.496+02:00Благодаря ти. Това с винцето по ми харесва.
КатяБлагодаря ти. Това с винцето по ми харесва.<br />КатяAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-83327747250959839352018-03-28T22:20:06.462+02:002018-03-28T22:20:06.462+02:00Привет Кате,
Не зная точно какво агнешко месо имаш...Привет Кате,<br />Не зная точно какво агнешко месо имаш, но за соса със сигурност ще ти трябва при приготвянето течност. <br />Има много възможности. <br />Можеш например да маринираш мръвката през нощта в червено вино, мащерка,розмарин и др. подправки и с тази Маринада да поливаш месото при печенето, като после отделиш соса и го сгъстиш с нишесте, подправиш с прясна сметана и доовкусиш с черен пипер.<br />Ако са малки порции като стекчета, можеш да ги изпържиш заедно с чесън и розмарин, а след като ги извадиш, да разредили мазнината с фонд или бульон и пак да го подправиш със сметана или без , сгъстиш и т.н.т.<br />Рецепти много, но това са основните похвати.<br />Дано ти помогнах малко.<br />Поздрави!Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-32412467738051140672018-03-28T20:03:24.262+02:002018-03-28T20:03:24.262+02:00Много ме е яд Драго, но няма да мога да направя аг...Много ме е яд Драго, но няма да мога да направя агнешкото вурху сол. Бабата иска сос. Можеш ли да дадеш идея за сос който отделно да го направя.<br />Дано не ти досаждам но наистина искам нещо по различно да сготвя.<br />Поздрави КатяAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-73970555752349201792018-03-25T22:08:33.713+02:002018-03-25T22:08:33.713+02:00O, това е идея Кате!
Не съм пробвал, но не може да...O, това е идея Кате!<br />Не съм пробвал, но не може да не стане. Чакам отзиви! :)<br />Благодаря ти!Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-74757920915598750402018-03-25T20:42:39.190+02:002018-03-25T20:42:39.190+02:00Здравей Драго. Въобще няма да коментирам вкуса на ...Здравей Драго. Въобще няма да коментирам вкуса на твоите рецепти - без грешка е всичко. Въпроса ми е за агнешкото. Не че незнам как да го приготвя но дали няма да стане ако го намажа с люта горчица и го изпеча върху сол. Ти май нямаш рецепта за агнешко или греша?<br />Поздрави най сърдечни<br />КатяAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-11711928308712234532018-02-27T17:56:50.068+01:002018-02-27T17:56:50.068+01:00O, а на вкус да знаеш какво беше!
Благодаря Кайти...O, а на вкус да знаеш какво беше! <br />Благодаря Кайти! :)Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-63979300967708720092018-02-27T17:17:45.899+01:002018-02-27T17:17:45.899+01:00Чудесно е :-) Толкова много, че няма да се разсърд...Чудесно е :-) Толкова много, че няма да се разсърдя на урочето ти по математика :-)Kайтиhttps://www.blogger.com/profile/03387791491895221820noreply@blogger.com