tag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post7724625951258527948..comments2024-03-20T12:40:51.531+01:00Comments on Вкусни моменти: Бииненщих - Немски сладкиш с ванилов пудингDragohttp://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-28094313722348979452016-03-01T07:26:01.238+01:002016-03-01T07:26:01.238+01:00Здравей отново Анонимен!
Чудесно! Това е един вел...Здравей отново Анонимен! <br />Чудесно! Това е един великолепен сладкиш и страшно се радвам, че ти се е получил! :)Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-44974508486659123872016-02-29T23:04:45.847+01:002016-02-29T23:04:45.847+01:00От автора на последния коментар: Направих този &qu...От автора на последния коментар: Направих този "пухкавелко", спазвайки рецептата и споделеното от преждекоментиралите и какво да Ви кажа, освен, че останах доволна от себе си (!)... и от рецептата, разбира се. Благодаря! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-68310422422963545242016-02-16T08:04:03.314+01:002016-02-16T08:04:03.314+01:00Аз също се радвам, че Ви намерих! Благодаря за бър...Аз също се радвам, че Ви намерих! Благодаря за бързия отговор!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-36345033946726454872016-02-15T13:14:41.740+01:002016-02-15T13:14:41.740+01:00Точно така Анонимен, във форма за торта е печен, к...Точно така Анонимен, във форма за торта е печен, както повечето блатове. Бих те посъветвал само да прочетеш и последните коментари, защото някои имаха с рецептата проблеми.<br />Много се радвам, че ме намери! :)Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-33734533487676644942016-02-15T10:50:44.107+01:002016-02-15T10:50:44.107+01:00Здравейте! Открих блога Ви, чрез този на Йоли, и с...Здравейте! Открих блога Ви, чрез този на Йоли, и се захласнах по това "грозноватичко нещо" (и не само по него, намирам блога Ви за впечатляващ). Имам огромното желание да направя този сладкиш, но имам една чуденка. Във форма или тава е изпечен и с какъв диаметър? При тази височина, вероятно във форма за торта. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-50149763253909291762015-07-01T16:27:46.201+02:002015-07-01T16:27:46.201+02:00Много се радвам, че успя Весе! Това удоволствие на...Много се радвам, че успя Весе! Това удоволствие наистина не е за пропускане. :)<br />Благодаря ти много!Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-53370872891138591222015-07-01T16:08:20.466+02:002015-07-01T16:08:20.466+02:00Този сладкиш е прекрасен! Не може да се направи са...Този сладкиш е прекрасен! Не може да се направи само веднъж и да не се повтори. Имах малки проблеми при първия опит, но след това /с активната помощ на Драго/ се справих. Пекох го по-продължително време на 170 градуса. Наистина глазурата трябва да се прибавя много внимателно, за да не потъне. Нито по-рано, нито по-късно, а точно тогава, когато сте сигурни, че блатът вече е хванал коричка. Трябва да е много бледа на цвят. Всички приятели, които опитаха сладкиша, са възхитени. Благодаря ти, Драго! Чакам новите ти идеи с нетърпение, но не забравяй, че не искам да променям размерите на дрехите си!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10131652898015277512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-85949375903711809662015-06-25T16:15:16.048+02:002015-06-25T16:15:16.048+02:00Благодаря ти много Габи!
Дано това помогне на зат...Благодаря ти много Габи! <br />Дано това помогне на затруднените, че се притесних заради тях вече. Това ми е любимият сладкиш и би било твърде жалко. Да ви е сладко! :)Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-59251444920959532222015-06-25T15:13:24.852+02:002015-06-25T15:13:24.852+02:00Драго,този сладкиш е невероятно нежен на вкус .Ста...Драго,този сладкиш е невероятно нежен на вкус .Стана любим на приятеля ми .Да си призная ,че първият път ,когато го направих не се получи .Мислейки къде съм сбъркала достигнах до извода,че всяка фурна е различна,с различни функции,с вентилатор или без .Просто трабва да познаваме добре тази наша помощничка .И така ...следващия път увеличх малко времето за печене ,както си написал,Драго .Ще си позволя да дам един съвет на по-неопитните.Не чакайте заливката да се охлади прекалено.Така маслото ще започне да се втърдява и ще потъне заедно с бадемите моментално .Сосчето трабва да е топло,леко и ефирно,но в никакъв случай горещо.Нанасяйте го внимателно с помоща на малка лъжичка от периферията към средата на формата .Действайте възможно най-бързо .(Аз нанесох без да изваждам формата от фурната ).При повторното печене ще видим как глазурата постепенно и лека-полека започва да потъва,но и така трабва да бъде.Това прави този сладкиш различен .Ако залеем полуготовият сладкиш,когато име вече добре оформена коричка няма да е същото...Далечни поздрави ,приятелче и поздравления за невероятната рецепта . Gabriela Ilievahttps://www.blogger.com/profile/13010542092396983732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-8020857650560796132015-06-13T16:24:46.951+02:002015-06-13T16:24:46.951+02:00Здравей отново,
Много съжалявам, че не се е получи...Здравей отново,<br />Много съжалявам, че не се е получило, но единственото, което мога да ти кажа за за успокоение е, че грешката с глазурата е вярна. Тестото наистина не е опечено след 10 минути и глазурата потъва, но така и трябва. На снимката се вижда резултата. Що се отнася до кремчето, не мога да ти помогна. Пудинга винаги се забърква в съотношение описано върху опаковката и това съм го написал по-горе в рецептата. Наистина съжалявам!Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-74492582706940755042015-06-13T16:05:19.068+02:002015-06-13T16:05:19.068+02:00Прочетох я много пъти, и бързо, и бавно. Дори го п...Прочетох я много пъти, и бързо, и бавно. Дори го пробвах. Първо, след печене 10 мин. на 150 градуса тестото още не беше опечено. Глазурата започна да потъва. Изчаках да се опече и го извадих, за да сложа глазурата, и както очаквах - това е пандишпаново тесто - целия блат спадна. Крема - пробвах първи вариант. Опитайте да разбиете 2 пак. пудинг с 200 мл мляко и вижте каква се получава. Мойто мнение е, че рецептата не е дадена коректно!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-35362700069292479482015-06-13T12:26:04.251+02:002015-06-13T12:26:04.251+02:00Това е прясна, сладкарска сметана за разбиване. Не...Това е прясна, сладкарска сметана за разбиване. Не е заквасена. За всеки случай ще се опитам да обясня и приготвянето отново:<br />Първо смесваме всички продукти за глазурата и ги загряваме докато се стопи маслото. Разбъркваме с бадемите и охлаждаме.<br /><br />После приготвяме блата, както е описано по-горе. Печем го десетина минути, заливаме с горната глазура и допичаме още 20 минути.<br /><br />Дано да успях да помогна! :)Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-40184134734347939122015-06-13T10:24:46.437+02:002015-06-13T10:24:46.437+02:00За глазурата под прясна сметана имате пред вид зак...За глазурата под прясна сметана имате пред вид заквасена сметана, или ако не уточнете моля....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-85046767117267522442015-06-12T11:56:10.662+02:002015-06-12T11:56:10.662+02:00Всичко е написано Анонимен. Опитай да прочетеш рец...Всичко е написано Анонимен. Опитай да прочетеш рецептата още веднъж по-бавно. :)Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-47721984223583141852015-06-12T10:47:31.068+02:002015-06-12T10:47:31.068+02:00А с глазурата какво се случва?А с глазурата какво се случва?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-48362012071242597542012-09-27T08:19:16.209+02:002012-09-27T08:19:16.209+02:00О да, не забравяй да го направиш, защото е наистин...О да, не забравяй да го направиш, защото е наистина такъв Мира!<br />Благодаря ти и желая успехи!Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-20228385280822224302012-09-27T08:17:04.185+02:002012-09-27T08:17:04.185+02:00Сладкишът е невероятен ,много хубава рецепта!Изпъл...Сладкишът е невероятен ,много хубава рецепта!Изпълнението е перфектно,поздравления!<br />Мираhttps://www.blogger.com/profile/07458427222967351589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-65747904072527843932012-09-25T11:56:16.149+02:002012-09-25T11:56:16.149+02:00Благодаря за бързия отговор,с удоволствие ще го из...Благодаря за бързия отговор,с удоволствие ще го изпробвам:))))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-465899553059659262012-09-25T10:54:32.127+02:002012-09-25T10:54:32.127+02:00О, благодаря ти, че го забеляза!
Едно пакетче е. О...О, благодаря ти, че го забеляза!<br />Едно пакетче е. Объркал съм го с крема в бързината.<br />Сега ще го оправя.Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-13389850228764270202012-09-25T10:50:00.720+02:002012-09-25T10:50:00.720+02:00Прекрасна рецепта!Но ми трябва едно уточнение-в бл...Прекрасна рецепта!Но ми трябва едно уточнение-в блата колко са пакетчетата пудинг(при продуктите пише 1,при описанието са 2).Благодаря предварително!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-33500911008943049252012-09-25T09:40:07.343+02:002012-09-25T09:40:07.343+02:00Тeşekkür ederim Fuat!
Sizin için selamlar! Тeşekkür ederim Fuat!<br />Sizin için selamlar! Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-31802595850437973552012-09-25T09:34:18.887+02:002012-09-25T09:34:18.887+02:00Благодаря Диве!
Далечни поздрави и за теб!Благодаря Диве!<br />Далечни поздрави и за теб!Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-23390284813159876072012-09-25T09:15:09.847+02:002012-09-25T09:15:09.847+02:00Абсолютен разкош е този десерт!!!
Сърдечни поздрав...Абсолютен разкош е този десерт!!!<br />Сърдечни поздрави, Драго :)DSdivahttps://www.blogger.com/profile/15526901582736636140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-19736692649082297012012-09-24T23:35:12.467+02:002012-09-24T23:35:12.467+02:00Поздрави и за теб Дани!
Благодаря ти Траяна!
:)...Поздрави и за теб Дани!<br /><br />Благодаря ти Траяна! <br /><br />:)Dragohttps://www.blogger.com/profile/05902977777048114476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6612038384755995937.post-91006194609935116482012-09-24T18:01:45.864+02:002012-09-24T18:01:45.864+02:00Перфекто!:)Перфекто!:)traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.com