сряда, 2 юли 2014 г.
Банани на скара
Продукти:
добре узрели банани
тъмен кувертюр
мента
Начин на приготвяне:
Така де, кой казва че трябва винаги да са кебабчета или кюфтета? Един чудесен маймунски десерт може да си приготвим също на скара.
Рязваме за целта бананите на дълго без да ги разполовяваме напълно. Пълним ги с шоколад и свежи листа мента, и ги препичаме за по 8 минути от всяка страна на скарата.
Това е.
Обвивката почернява, но тя не е за ядене, ако някой не знае. Вземете после според глада една малка или голяма лъжица и започнете веднага борбата. С черпака пробвах вече. Не става.
Добър апетит и да ви са сладки!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Ти ви велик! Ама много си велик!
ОтговорИзтриванеА ти пък си Вкусното! :)
ИзтриванеДражко нямам думи ....горката аз диетувам :))
ОтговорИзтриване:) Стискам ти палци!
ИзтриванеБлагодаря ти!
Последната снимка е убийствена! Ако Филип ми беше поднесъл така изглеждаща лъжица, щях да му опитам маймунския десерт! ;) Между другото, ти тази лъжица с крак ли я държеше или успя да снимаш с лявата ръка? :P
ОтговорИзтриванеУсмихнат ден, Драго :)
:D Не ме питай Тики! На възел се вързах докато я снимах.
ИзтриванеСледващият път не пропускай да ги опиташ, обаче! И задължително с мента!
И аз точно такъв ден ти желая! :)
Драго, страшен хот дог си направил, аз мисля да не стигам до лъжицата, направо така от обелката ще си го папам!
ОтговорИзтриванеO, да. Пада голямо цапане Веси и определено си заслужава. :)
ИзтриванеДа ти е сладко!