Направена по вече изпитаната и одобрена рецепта с малки промени.
Този път наблегнах в маринатата повече на дафинов лист и черен пипер, като оставих от другите подправки единствено мащерката.
И понеже този път беше около 3 кг свинска плешка, мариновах 2 седмици в хладилника и варих на су-вид 3,5h/70°С в мултикукър Instant Pot Pro Crisp.
А заради горещото време, вместо студено я опущих топло с бук два часа на около 80°С.
Мечта!
Към рецептатата: https://wkusni-momenti.blogspot.com/2023/11/blog-post_18.html
Опущено два часа топло с бук на около 80°С |
Опушено със smokenator: https://www.facebook.com/share/p/3EUYcTJLFTxKzAYV/ |
Заповядайте в групичката за Вкусни мръвки!
Няма коментари:
Публикуване на коментар