неделя, 30 октомври 2011 г.
Топла гъбена салата
Продукти:
500 г пресни гъби или едно бурканче консервирани и по възможност горски
по една малка връзка копър и магданоз
2 скилидки чесън ситно нарязани
1 глава лук на филийки
олио
сол, черен пипер и оцет на вкус
Начин на приготвяне:
Много лесно.
Запържваме гъбите заедно с лука в олиото, вдигаме от огъня, прибавяме подправките с чесъна и подкиселяваме с оцета като ракиена салатка.
Едно изненадващо вкусно мезенце.
Хиляди благодарности на братовчед ми за тази чудна идейка!
Сигурен съм, че и на вас ще ви пасне.
Ами наздраве !
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Леле само как изглежда! И преди да прочета рецептата реших, че много ще ми хареса:)
ОтговорИзтриванеИ пак такава една приятна изненада!:)
ОтговорИзтриванеБлагодаря Lulu!
Така ме зарадва! :)
Страхотно предястие с много вкусна комбинация. Браво на братовчеда за идеята и на теб за това, че ни го представи!
ОтговорИзтриванеБлагодаря Жани! Ще му предам обезателно. Ще се зарадва. :)
ОтговорИзтриване