Продукти:
Телешки ребра
Малко олио
1-2 глави лук, нарязан на шайби
2-3 смачкани скилидки чесън
1-2 клончета розмарин
Нужни са още един су-вид и един грил на 900°С
Сол и едро счукан черен пипер
Начин на приготвяне:
Намазваме ребрата с малко олио и ги вакуумираме в торбички, заедно със зарзавата. Без сол и без черен пипер. Варим със су-вид 12 часа на 70°С и прдължаваме нататък.
Почистваме месото от плявата, а сока улавяме. С него можем да спретнем с малко червено вино, един шалот и 2 с.л. краве масло едно приказно сосче.
Посоляваме ребърцата и ги препичаме набързо на 900°С.
Поръсваме с черен пипер и нападаме веднага.
Да ви е сладко!
Няма коментари:
Публикуване на коментар