.
Продукти за 4 порции:
около 800 г свински врат нарязан на едри парчета
3-4 с.л. олио
2 глави лук нарязани на четвъртини
2 средно големи моркова
500 г картофи
2 червени необелени ябълки, почистени и нарязани на четвъртини
сол и черен пипер пипер
200 мл зеленчуков бульон
сушен риган
Начин на приготвяне:
Запържваме месото в олиото. Хвърляме вътре ябълките и зеленчуците. Разбъркваме сръчно и бутаме бързо във фурната. Печем на 181°С. След първите 30 минути заливаме с бульона и печем около час, като последните 30 минути допичаме под капака. Поръсваме с риган и сервираме веднага.
Готово. Бързо и вкусно като за най-гладни.
Да ви е сладко
Н
Няма коментари:
Публикуване на коментар