Продукти:
филетирана риба, прясна или прясно замразена 😉
бекон, тънко нарязан
настърган кашкавал
лимон
резене
червено цвекло
чесън
сол, счукани зърна от кориандър и черен пипер
Начин на приготвяне:
Свинско и риба. Едно съчетание, което е точно толкова вкусно, колкото и необичайно звучи и към което постоянно се връщам. Също както и в живота, противоположностите и тук много добре се допълват. Този път резултатът обаче надмина всичко това, което ми се мотаеше предварително в главата така, че да започваме, защото нямам търпение вече да се похваля.
И така, разстиламе първо сланинката, поставяме отгоре филето, солим с подправките и ръсим отгоре от кашкавала. С едно резенче лимон и зелено от резене закръгляме шедьовъра, навиваме на рулце и закопчаваме с клечка за зъби.
Ето така се получи:
Подгряваме после силно малко мазнина в тигана и пържим от всички страни, докато се позапече кашкавалът. Не се притеснявайте, на рибката малко и трябва. При пърженето пуснете в олиото 2-3 люспички чесън. Ефектът е неповторим и особено приятен.
Ами това е. Бързо лесно и като прегрешение вкусно.
Да ви е сладко!
Страхотна рецепта, страхотни снимки! Нямам думи ! Честно!
ОтговорИзтриванеСъвсевм честно?
ОтговорИзтриванеБлаодаря Йоли! :)
Разкошно е наистина, и на вид е много изискано! Снимките ти са перфектни!
ОтговорИзтриванеБлагодаря Ева!
ОтговорИзтриванеОбезателно я опитай! Няма да съжаляваш.
Невероятно апетитна рецепта!
ОтговорИзтриванеСнимките са фантастични!
ПОЗДРАВИ!
Привет Zi4e! :)
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти много!
Ама невероятно си го поднесъл - прекрасни снимки! И честно казано доста ме заинтригува точно заради тази комбинация - свинско и рибка...
ОтговорИзтриванеХубава неделя!
О да, комбинацията е неусоима!
ОтговорИзтриванеЕ,нямам предвид свински кебаб с риба, но като се позамисля, дори и това май би го опитал. :)
Благодаря ти и хубав ден и за теб Диди!