събота, 18 декември 2010 г.

Пица-хлебчета





Продукти:

за 20 половинки пресни хлебчета или нарязани франзели:

200г сметана
200г крем фреш (Crème fraîche)
500г кашкавал
400г варена шунка
200г шпеков салам
1 малка консерва гъби
4 ч.л. риган
1 ч.л. чер пипер
1 ч.л. сол
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица



Начин на приготвяне:

Кашкавалът се настъргва и се разбърква добре с крема и сметаната на гладка маса.
Салама, шунката, а и гъбите ако са цели са нарязват на малки парченца и се прибавят заедно с подправките.
Всичко се разбърква добре и се разпределя върху разрязаните на половина хлебчета.
Сандвичите се бутат във фурната за 10-15 мин при 200°С докато се стопи кашкавала, изваждат се и се излапват на бързо докато все още парят.

За мен бяха върха!!!

Не знам, може пък и да съм бил по това време малко гладен, но ако някой иска да научи със сигурност колко са вкусни, трябва само да се престраши и да си ги направи.



Пица-хлебчета

Няма коментари:

Публикуване на коментар