Продукти:
Млади октоподи или калмари
1-2 скилидки чесън
Зехтин
Сол
Риган
Сокът на един лимон
Начин на приготвяне:
2. Изваждаме ги, оставяме ги да изпръхнат и ги нарязваме с любов на удобни за мезене парченца.
3. Запържваме ги в малко сгорещен зехтин, солим, добавяме едно идивидуално изпробвано количество ситно нарязан чесън, заливаме с лимонов сок и махаме от котлона. Прибавяме риган без да ни се свиди, разбъркваме и готово.
А сега наздраве!
Октопод пържен
Наздраве, Драго, и да ти е сладко!
ОтговорИзтриванеСлед като си го рязал с толкова любов!
Поздрави и хубава седмица!
Усмихната седмица Дани! :))
ОтговорИзтриванеТи май взе, че ни позабрави. ;)
Да не се наложи пак да се регистрираш докато се престрашиш да ни зарадваш отново с тези твои така необичайни, и така вкусни креации?!
Изобщо не съм ви забравила, Драго :)
ОтговорИзтриванеТо за забравяне ли сте?
Просто забравям, за което моля за изинение, да ги кача тези "така необичайни и вкусни креации" :)
Надявам се, че си добре!
Поздрави!