събота, 18 декември 2010 г.

Тирбушонови макарони с банани





Продукти:

250 г макарони
250 мл мляко
250 мл прясна течна сметана
3 средно големи банана
захар ( 10 г за литър вода)
канела на прах




Начин на приготвяне:

Ами много лесно!

Сваряваме макароните в подсладена вода.

Кипваме млякото със сметаната и под най-строго наблюдение ги оставяме да се редуцират малко.

Съединяваме всичко, разбъркваме и разпределяме в топли чинийки.

Поставяме отгоре малко нарязани на шайби банани и поръсваме с мярка със смес от канела и захар.

Готово. Бързо и лесно, но вкусно.

Да ни е сладко!


Тирбушонови макарони с банани

Няма коментари:

Публикуване на коментар