понеделник, 24 януари 2011 г.

Салата с риба тон



Най-любимата!

Няма по-вкусна салата от нея и то само заради рибката, защото останалите продукти са освен една малка консерва риба тон в олио, почти както при всяка друга, а именно:

Айсберг салата, една глава сочен воден лук нарязан на търкалета и много базиликум.

И още за дресинга:

Сол, балсамико, лимонов сок, магданоз, грубо счукан черен пипер и вместо първокласното олио, вземете просто това вкусното и вредното от консервата.

Ммм... великолепно!

Както за малкия глад, така и като вкусно мезенце!



Салата с риба тон

6 коментара:

  1. Драго, без вредното от консервата салатката изобщо няма да я бъде!!!
    Но и без този прекрасен босилек!!!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Точно така е. Те са си най-същественото Дани. :)
    Благодаря! И за тебе! :))

    ОтговорИзтриване
  3. Много свежа, елегантно поднесена и без грам съмнение вкусна е салатата ти, Драго! Как срамежливо се е гушнала рибката в зеленината...
    Ще я направя още тези дни, благодаря ти за споделената красота :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много е бърза. Става почти преди да си преброила до три, а може да се мери на вкус с всяка една друга. :)

    Една малка тайна е само, че основното подкиселяване го правя винаги с оцет, но винаги добавям и малко лимонов сок за де е по-свежо. ;)
    Благодаря ти! :))

    ОтговорИзтриване
  5. Да, истинска даже! :))

    Здравей Марта! :)

    ОтговорИзтриване