неделя, 30 октомври 2011 г.

Топла гъбена салата





Продукти:

500 г пресни гъби или едно бурканче консервирани и по възможност горски
по една малка връзка копър и магданоз
2 скилидки чесън ситно нарязани
1 глава лук на филийки
олио
сол, черен пипер и оцет на вкус









Начин на приготвяне:


Много лесно.

Запържваме гъбите заедно с лука в олиото, вдигаме от огъня, прибавяме подправките с чесъна и подкиселяваме с оцета като ракиена салатка.

Едно изненадващо вкусно мезенце.

Хиляди благодарности на братовчед ми за тази чудна идейка!

Сигурен съм, че и на вас ще ви пасне.

Ами наздраве !










4 коментара:

  1. Леле само как изглежда! И преди да прочета рецептата реших, че много ще ми хареса:)

    ОтговорИзтриване
  2. И пак такава една приятна изненада!:)
    Благодаря Lulu!
    Така ме зарадва! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно предястие с много вкусна комбинация. Браво на братовчеда за идеята и на теб за това, че ни го представи!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря Жани! Ще му предам обезателно. Ще се зарадва. :)

    ОтговорИзтриване