четвъртък, 27 февруари 2014 г.

Пълнена кисела зелка от Йоли






Една невероятно вкусна и както винаги оригинална рецепта от нашето вкусничко Йоли.

Щастлив празник мило другарче!
 
Прегръщам те много!





И да, поразкърших я малко с няколко пържени наденички. Изневерих до някъде на друсания кебап, но се получи неочаквано приятно и сочно.





И за 2-3 сърмички дори малко остана.

Хайде наздраве! :)




7 коментара:

  1. Наздраве и на теб, Драго, голяма вкусотия е при теб отново! И честит да й е празникът на Йоли. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ох, колко апетитно, Драго! Направо ми идва да гледам встрани от снимките, за да прочета спокойно написаното! Добре, че не си приложил и уханен файл, че щеше съвсем да стане сложно!
    Да ни е много здрава и щастлива феята! Наздраве и на нея, и на теб!
    Усмивка :)

    ОтговорИзтриване
  3. Не се съмнявам в поразкършването,Драго!
    Чудничко е станало :)
    Поздрави и за двете градски приятелчета!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна е зелката, Драго, поразкършена и изкушаваща:)! Жива и здрава да е Йоли и все така вдъхновена и вдъхновяваща! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Идвай веднага да те напрегръщам! Така ме изненада, ако ме видиш как щастливо съм се ухилила сега, просто ще ми паднат пломбите! И аз те обичам, мило другарче!Великолепна пълнена зелка!

    ОтговорИзтриване
  6. Наздраве за вкусното Йоли! :)
    Страхотна зелка, Драго! Предразполага за весели наздравици с весела компания, нали?;)
    Поздравления за рожденичката и майстор-кулинаря!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви отново момиченца и отново наздраве за вкусното!
    Какво щяхме да правим без него?!
    Нали Йоли такова? :)
    Топли прегръдки!

    ОтговорИзтриване