.
Продукти:
2 скилидки чесън
1 глава лук
1 връзка магданоз
1 с.л. мащерка
1 с.л. риган
1 дафинов лист
1 ч.л. червен пипер
1 люта чушка
1/2 ч.л. морска сол
1/2 ч.л. смлян черен пипер
2 с.л. винен оцет
3 с.л. зехтин
Начин на приготвяне:
Ами сложно е и не е за всеки, затова четете внимателно и ако трябва питайте, докато съм все още наблизо!
Нарязваме всичко на ситно, пасираме или го счукваме на паста в хаванче.
Това е.
Оставяме поне 20 минути да престои и мажем печени пилета, риба или стекчета с него.
Да ви е сладко!
При мен днес имаше пържени филенца от треска, но другият път и на говеждото стекче няма да му се размине. Наздраве!
Наздраве Драго
ОтговорИзтриванеНаздраве Стане!
ИзтриванеМайтапчия :) Чак си забравих многото въпроси за хубавия сос :)
ОтговорИзтриванеВърни се пак и ще се сетиш Аайти! ;)
ИзтриванеБлагодаря, че надничаш!
Смешен човек. Толкова е забавно при теб. И красиво, и вкусно! Майсторска работка.
ОтговорИзтриване:) ти знаеш!
Изтриване