понеделник, 13 септември 2010 г.

Месо на сач



Продукти:

  • Свинско месо
  • различни зеленчуци и подправки
  • сол и пипер на всук
  • малко мазнина




Начин на приготвяне:

Първо мръвките да се позачервят от всякъде, а после и по няколко парченца чушка, тиквичка, целина, моркови, малко лук, праз, няколко гъбки и 5-6 малки парти- домата.

След около 15 минутки малко сол, пипер и магданозче отгоре- готово! Как да не ми е сладко?! :)



Важно:
Сложете сача на студен котлон и го загрейте постепенно.Чак след това сложете месото,а след това и зеленчуците.



Месо на сач 

2 коментара:

  1. Е, Драго, както съм гладна...
    Страхотна снимка и цветово :)

    ОтговорИзтриване
  2. Заповядай Дани, не се стеснявай, направи си или си поръчай в "Златна котва", защото аз там за пръв път ги опитах. Видя ли, пак си с предимство. Да ти е сладко! :)

    ОтговорИзтриване