.
Продукти:
1 кг шарено свинско месо
3-4 глави воден лук
1 ч.л. сол
1 с.л. червен пипер
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на по-гладни хапки, солим и запичаме до червено на силна температура във фурната.
Изваждаме, прибавяме нарязания филийки лук и пипера, похлупваме и друсаме всичко до мускулна треска.
Това е!
Едно невероятно лесно и непростимо вкусно печено свинско, което зная от баба ми.
Не се съмнявайте!
Ще ви хареса.
Мммм...изглежда страхотно!
ОтговорИзтриванеСтрахотно е наистина. И в този глинен съд!О,бабешките рецепти наистина са чудесни!Браво за изпълнението и снимките!
ОтговорИзтриванеДраго набързо си вземам и се наслаждавам на чудесния вкус!
ОтговорИзтриванеПрекрасно поднесено както винаги!
Прекрасно предложение, Драго! Много, много обичам месце с лук :)
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Леле каква вкусотия, че и мускулите се стягат покрай нея!
ОтговорИзтриванеНаздраве, Драго:)
Чудно! Макар, че няма манджа, която да ме накара да друсам до мускулна треска;-)
ОтговорИзтриванеКрасиви снимки!
Свиснкото е чудесно, но и питчицата, дето се е подала скромно в левия ъгъл е прекрасна:)
ОтговорИзтриванеНея кога да я чакаме?:)
О, я виж ти колко почитатели на мързеливата кухня е имало. ;)
ОтговорИзтриванеНо наистина е така, най-простичките неша са и най-вкусни. Не я пропускайте!
Благодаря ви момиченца! Радвам се да ви видя всичките тук! :)