сряда, 11 януари 2012 г.

Друсан кебап

.





Продукти:

1 кг шарено свинско месо
3-4 глави воден лук
1 ч.л. сол
1 с.л. червен пипер









Начин на приготвяне:

Нарязваме месото на по-гладни хапки, солим и запичаме до червено на силна температура във фурната.
Изваждаме, прибавяме нарязания филийки лук и пипера, похлупваме и друсаме всичко до мускулна треска.

Това е!

Едно невероятно лесно и непростимо вкусно печено свинско, което зная от баба ми.

Не се съмнявайте!

Ще ви хареса.








8 коментара:

  1. Страхотно е наистина. И в този глинен съд!О,бабешките рецепти наистина са чудесни!Браво за изпълнението и снимките!

    ОтговорИзтриване
  2. Драго набързо си вземам и се наслаждавам на чудесния вкус!
    Прекрасно поднесено както винаги!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасно предложение, Драго! Много, много обичам месце с лук :)

    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Леле каква вкусотия, че и мускулите се стягат покрай нея!
    Наздраве, Драго:)

    ОтговорИзтриване
  5. Чудно! Макар, че няма манджа, която да ме накара да друсам до мускулна треска;-)
    Красиви снимки!

    ОтговорИзтриване
  6. Свиснкото е чудесно, но и питчицата, дето се е подала скромно в левия ъгъл е прекрасна:)
    Нея кога да я чакаме?:)

    ОтговорИзтриване
  7. О, я виж ти колко почитатели на мързеливата кухня е имало. ;)
    Но наистина е така, най-простичките неша са и най-вкусни. Не я пропускайте!
    Благодаря ви момиченца! Радвам се да ви видя всичките тук! :)

    ОтговорИзтриване