четвъртък, 19 септември 2013 г.

Свински стек в марината от черна бира

.



Продукти:

За маринатата:

200 мл черна бира
1 с.л. мед
3 с.л. горчица
1 с.л. доматено пюре
50 мл зехтин
сол, черен пипер
зелени подправки, като мащерка, риган, розмарини и.т.н.

Освен това

4 свински стека






Начин на приготвяне:

 Бъркаме, маринираме мръвката най-малко 2 часа и я печем с мерак после на скарата.

Още въпроси?

Хайде наздраве!







5 коментара:

  1. Не, нямам въпроси... Само примлясквам... звучно! ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Ха, ха... да. Печена мръвка винаги е заразна! :)
    Привет Илияне!

    ОтговорИзтриване
  3. Мм, замириса чак тук!
    Най-обичам прегорялото ръбче! ;)
    Наздраве, Драго!

    ОтговорИзтриване
  4. Никакви въпроси, имам всъщност празна чинийка:)

    ОтговорИзтриване
  5. Да ви е сладко момиченца!
    При първа възможност ще ви ги направя отново. :)

    ОтговорИзтриване