четвъртък, 20 февруари 2014 г.

Крило от пуешки птеродактил с маслини и бира

.




Продукти:

1 пуешко крило
1 глава чесън
4-5 глави шалот
4-5 малки картофа
около 300 мл бира
2-3 с.л. зехтин
1 шепа маслини
няколко клончета розмарин
сол, черен пипер, кориандър








Начин на приготвяне:

Ето една малка рецепта за мръвка ала "Джурасик парк".  Месото лесно ще го намерите. Купете си просто от магазина на ъгъла едно крило от гигантопуяк, птеродактил или някакво друго избягало от генетичната лаборатория подобрено възпроизведение.

Залейте го с бира, прибавете останалите продукти и като се помаринова 1-2 часа изсипете всичко в тавичка и опечете до едно приятно червено.

Само не се притеснявайте, ще стигне поне за два дена. Все си мисля, че по времето на динозаврите не е имало никога гладни.

Да ви е сладко!







7 коментара:

  1. Не мога да спра да се хихикам пак.Незнам рецептите ли харесвам повече,снимките ли или чувството ти за хумор?!?! Ами просто харесвам всичко! Страхотна смешна рецепта!

    ОтговорИзтриване
  2. Драго, внимайвай да не вземат да ти се явяват динозаври, че тогава няма да е просто биричката... ;)
    Шегувам се, но и аз благодаря за настроението. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Поредната "смешна" и вкусна рецепта. Много ми допада начина ти на представяне на ситуацията ;) Да ти е вкусно, Драго! Аз се нахраних благо още със снимката! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Особено сити са били динозаврите:) Хора не зная дали са оцелели:) Чудно месце! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. О, я да видя, кой е дошъл пак да ме зарадва! :)
    Благодаря ви момиченца и да не забравите да я опитате!
    Вкусна и бърза е. Нищо, че ви изпратих на лов така далече във времето.

    ОтговорИзтриване
  6. Ха-ха, много готино заглавие си му сложил! Ще я пробвам, само да намеря гиганто-пиле - много обичам такъв тип рецепти, при които приготвянето се свежда до две изречения (-:

    ОтговорИзтриване
  7. О да, определено. И освен това сякаш най-късичките са и най-вкусни. :)
    Мерси Диди!

    ОтговорИзтриване